Zpět na Time 20ʸᵉᵃʳˢ BK

Miloš Šejn – SELÉNÉ/TVÁŘÍ MĚSÍCE/BECOMING A LUNAR FACE TELEPATHICALLY

Performance

Jméno pořadatele a tvůrce: Miloš Šejn
Název akce: SELÉNÉ / TVÁŘÍ MĚSÍCE
Podtitul, případně bližší informace o akci: výňatky, útržky, citáty…: 28. září telepaticky propojím svoji tvář s tváří Měsíce. Intervence  proběhne 1 hodinu okolo vrcholu úplňku 4:50 SELČ (2:50 UT), tedy 4:20 –  5:20 ráno, 28. září.
Termín uskutečnění: 28. září 2015
Místo uskutečnění: Měsíc / Luna
webová stránka, kde bude akce propagována, dokumentována atd.: http://www.sejn.cz/home/selene-tvari-mesice
Komentář: 28. září telepaticky propojím svoji tvář s tváří Měsíce.

Name and Surname of the organizer: Miloš Šejn
Name of event: SELÉNÉ / BECOMING A LUNAR FACE TELEPATHICALLY
Subtitle and additional information about the event: In September 28 I am going to link my face with the face of the Moon  telepathically. The intervention will be held 1 hour around the maximum  of the Full Moon at 4:50 AM CEST (2:50 UT), ie 4:20 to 5:20 AM CEST (2:20 to  3:20 UT).
Day of realization: 28/09/2015
Venue: Moon
Website where the event will be promoted and documented is: http://www.sejn.cz/home/selene-becoming-a-lunar-face-telepathically
Comment: In September 28 I am going to link my face with the face of the Moon  telepathically.

Kontakty a otevírací doba

Bludný kámen, z.s.

Gudrichova 6,
746 01 Opava
bludnykamen@bludnykamen.cz
IČ: 66144108
Facebook
Youtube koncerty , Youtube performance
Instagram

Galerie Cella

Matiční 4,
746 01 Opava
Po-Pá: 9-11 12-16

Matiční dům

Matiční 2,
746 01 Opava

Projekty Stará síť na novou hudbu, Pohyb, zvuk, prostor a Galerie Cella jsou podpořeny dotací Ministerstva kultury ČR.